Advertisement

Manavgat Son Durum / Xbzui2cabhu7lm / Antalya manavgat'da çıkan yangından son dakika haberler gelmeye devam ediyor.

Manavgat Son Durum / Xbzui2cabhu7lm / Antalya manavgat'da çıkan yangından son dakika haberler gelmeye devam ediyor.. Çok sayıda mahalle boşaltıldı (manavgat son durum) 29.07.2021 08:30 | son güncelleme: Antalya, adana ve mersin'deki son 24 saatte çıkan ve henüz kontrol altına alınamayan orman yangınlarında önemli miktarda yeşil alan kül olurken, manavgat'taki yangında 3 kişi hayatını kaybetti. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınlarının söndürme çalışması havadan ve karadan müdahaleyle devam ediyor.onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Manavgat'taki yangında son durum merak ediliyor. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli yaptığı son açıklamada.

Manavgat orman yangininda son durum. Bakan pakdemirli, antalya manavgat'ta meydana gelen orman yangınıyla ilgili olarak fazla sayıda odakla mücadele ediliyor olması işimizi zorlaştırıyor dedi. Yanginda son durum antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alan, alevlere teslim oldu. 29 temmuz 2021, 14:01 dha manavgat'taki orman yangınlarına müdahale devam ediyor. Bölgeden yapılan açıklamalarda yangının geniş bir alana yayılması ve rüzgar hızının yüksek olması gibi faktörler nedeniyle yangının.

Vof5t9 6kmqxcm
Vof5t9 6kmqxcm from foto.sondakika.com
Birçok bina ve ev kullanılamaz hale geldi. Sabah saatlerinde 2 mahallenin de boşaltıldığı belirtilen yangında 1 kişi hayatını kaybederken 62 kişi dumandan etkilendi. Antalya'nın manavgat ilçesinde dün saat 12:00 sularında yeniköy mahallesi yakınlarında henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Manavgat yangını son durum antalya son dakika haber. İlçenin kalemler mahallesi azizler mevkisindeki yangında evlerinde olanlar, görevlilerce araçlara bindirilerek alandan uzaklaştırıldı. Rüzgarın da tesiriyle kısa müddette yayılan alevlere, havadan ve karadan müdahale başladı. İşte manavgat yangınında son durum. Kalemler, yeniköy, çolaklı ve evrenseki mahallelerinin kuzey.

Antalya'nın manavgat ilçesinde dün saat 12:00 sularında yeniköy mahallesi yakınlarında henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Antalya manavgat yangini son durum ne, yangin söndürüldü mü? Yangın nedeni ile çok sayıdal yeşil alan yok oldu, evcil ve yaban hayatı canlısı ise telef oldu. Sabah saatlerinde 2 mahallenin de boşaltıldığı belirtilen yangında 1 kişi hayatını kaybederken 62 kişi dumandan etkilendi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan büyük orman yangınına müdahale devam ediyor. İlçe merkezine 4 kilometre uzaklıktaki ulukapı sülek mahallesi de boşaltıldı. Birçok bina ve ev kullanılamaz hale geldi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. 03.07.2021 05:08 matso başkanı güngör'den, kent ekonomisini çeşitlendirme çağrısı. Komşu ilçemiz manavgat'ta dün en az 4 farklı noktada başlayan yangın maalesef devam ediyor. Çok sayıda mahalle boşaltıldı (manavgat son durum) 29.07.2021 08:30 | son güncelleme: Dumandan ve alevlerden etkilenen 62 kişi hastanelere kaldırıldı. Antalya manavgat'da çıkan yangından son dakika haberler gelmeye devam ediyor. Manavgat yangınına müdahale devam ediyor.

Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Haber merkezi 29 temmuz 2021, 13:43 son güncelleme: Antalya yangını son durum nedir? Manavgat'ta meydana gelen yangın yerleşim yerlerinde de büyük hasara neden oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan büyük orman yangınına müdahale devam ediyor.

Son Dakika Haberler Son Dakika Haber En Son Haberler Guncel Haberler
Son Dakika Haberler Son Dakika Haber En Son Haberler Guncel Haberler from video.beyazgazete.com
Manavgat'ta meydana gelen yangın yerleşim yerlerinde de büyük hasara neden oldu. Sağlık bakanı fahrettin koca, bölgede yaşanan yangına. Antalya, adana ve mersin'deki son 24 saatte çıkan ve henüz kontrol altına alınamayan orman yangınlarında önemli miktarda yeşil alan kül olurken, manavgat'taki yangında 3 kişi hayatını kaybetti. Manavgat yangınında son durum nedir? Manavgat yangininda son durum ne? Yangın, gece boyunca rüzgarın da etkisiyle hızla ilerledi. Yangınlarda hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi. Bekir pakdemirli, manavgat'ta meydana gelen yangınla alakalı olarak gece geç saatlerde yangın bölgesine.

Bölgeden yapılan açıklamalarda yangının geniş bir alana yayılması ve rüzgar hızının yüksek olması gibi faktörler nedeniyle yangının.

Yangın giderek yayılıyor, ilk ölüm haberi geldi. Antalya yangını son durum nedir? Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan büyük orman yangınına müdahale devam ediyor. Kalemler, yeniköy, çolaklı ve evrenseki mahallelerinin kuzey. Manavgat'ta dehşet veren yangın meydana geldi. İşte manavgat yangınında son durum. Antalya manavgat yangınında son durum! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde. Manavgat'taki yangında son durum merak ediliyor. Manavgat'ta son durum | yangın köyleri dağları küle çevirdi. Dumandan ve alevlerden etkilenen 62 kişi hastanelere kaldırıldı. Ormanlık arazide çıkan yangın kısa süre içerisinde büyük bir alana yayıldı. Sabah saatlerinde 2 mahallenin de boşaltıldığı belirtilen yangında 1 kişi hayatını kaybederken 62 kişi dumandan etkilendi.

Ormanlık arazide çıkan yangın kısa süre içerisinde büyük bir alana yayıldı. Sağlık bakanı fahrettin koca, bölgede yaşanan yangına. Birçok bina ve ev kullanılamaz hale geldi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. Manavgat'ta son durum | yangın köyleri dağları küle çevirdi.

Mrzfjmylfgl Em
Mrzfjmylfgl Em from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Manavgat orman yangininda son durum. Komşu ilçemiz manavgat'ta dün en az 4 farklı noktada başlayan yangın maalesef devam ediyor. Manavgat yangininda son durum ne? Rüzgarın da tesiriyle kısa müddette yayılan alevlere, havadan ve karadan müdahale başladı. Kalemler, yeniköy, çolaklı ve evrenseki mahallelerinin kuzey. Gün ağardı içimiz daha da yandı: Antalya manavgat yangınında son durum nedir, yangın söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Yangın, gece boyunca rüzgarın da etkisiyle hızla ilerledi.

Antalya yangını son durum nedir?

Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alan, alevlere teslim oldu. Antalya manavgat yangini son durum ne, yangin söndürüldü mü? Antalya yangını son durum nedir? Manavgat yangını kontrol altına alındı mı? Manavgat yangınında son durum nedir? Sağlık bakanı fahrettin koca, bölgede yaşanan yangına. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki kimi meskenler boşaltıldı. Komşu ilçemiz manavgat'ta dün en az 4 farklı noktada başlayan yangın maalesef devam ediyor. Antalya manavgat orman yangınında son durum, gün ağarınca ortaya çıktı. Yanginda son durum antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alan, alevlere teslim oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde dün saat 12:00 sularında yeniköy mahallesi yakınlarında henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. Antalya manavgat yangınında son durum!

Posting Komentar

0 Komentar